Elérhetőségeink

Cím: 8300 Tapolca, Kossuth u. 2.

Telefon/Fax: 87/413-569

Email: titkarsag@elmolight.hu

Telephely nyitvatartása: hétfőtől-péntekig 7-15 óráig

Elmolight hírek

.A.S.A. Magyarország megkezdte a csomagolt termék forgalmazását

Új Biomass Super termék érhető el a piacon csomagolt formában.

Szigorodó határértékek

A Vidékfejlesztési Minisztérium tervezett jogszabály módosításai között szerepel a szennyvizek és szennyvíziszapok mezőgazdasági felhasználásának és kezelésének szabályairól szóló 50/2001. (IV. 3.) Korm. rendelet.

Megjelent az új hulladéktörvény

A Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára kiemelte, a törvény legfőbb jelentősége, hogy végre kimondja az Európai Unió általi „hulladékhierarchiának” nevezett alapvetést, mely szerint a törvénykezésnek mindent el kell követnie gazdasági, pénzügyi ösztönzésekkel, hogy a lehető legkevesebb szemét keletkezzen, illetve a lehető legkevesebb hulladék kerüljön a lerakóra.

Elmolight a European Business Awards pályázat 2. fordulójában

Az idei 20 magyar döntős között a tapolcai Elmolight Bt is helyet kapott.

.A.S.A. Magyaország Kft. új termékfejlesztése Gyálon

A szennyvíziszapok hasznosításának lehetséges megoldásaként az .A.S.A. Hódmezővásárhely Kft. már évekkel ezelőtt bevezette az irányított komposztálási technológiát, és 2012-ben megindult a termékfejlesztési folyamat az .A.S.A. Magyarország Kft.-nél Gyálon is.

Elnyertük a Környezet Védelméért díjat

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége a XII. alkalmommal megrendezett környezetvédelmi bálon hirdetett győztest a Környezet Védelméért díjra pályázók között. Az Elmolight Bt új fejlesztés kategóriában pályázott és nyerte el a díjat.

I. helyezett lett az Elmolight előadása

A Magyar Szennyvíztechnikai Szövetség 2011.december 9-én második alkalommal rendezte meg a MaSzeSz Junior Konferenciát, melyre 35 év alatti szakemberek jelentkezhettek.
 

I. helyezést ért el az Elmolight technológia

A Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség  2011. évben is pályázatot hirdetett a Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Díjelnyerésére.

A Cofuna Bio termék lett, megkapta a bio minősítést

Az Európai Unióban a mezőgazdasági termékeket és a belőlük készült élelmiszereket és takarmányokat csak akkor szabad ökológiai jelöléssel forgalmazni, ha a rájuk vonatkozó közösségi és hazai jogszabályok betartása mellett, az állam hatósági kontrollja alatt működő ellenőrzési rendszerben állították elő, és rendelkeznek ezekről igazolással (hazánkban tanúsítvánnyal).

Ökopolisz Klaszter tagok lettünk

Az Ökopolisz Klaszter az ipari és mezőgazdasági környezetterhelés csökkentésére alakult kezdeményezés, amelynek 2010. április 9-től hatállyal az Elmolight Bt. tagja.