Elérhetőségeink

Cím: 8300 Tapolca, Kossuth u. 2.

Telefon/Fax: 87/413-569

Email: titkarsag@elmolight.hu

Telephely nyitvatartása: hétfőtől-péntekig 7-15 óráig

Partnereink

 

 

Az .A.S.A. cégcsoport vállalatai, az .A.S.A. Magyarország Kft. és az .A.S.A. Köztisztasági Kft., komplex hulladékgazdálkodási szolgáltatásai mellett komposzttermékek gyártásával is foglalkozik. Az .A.S.A. elkötelezett híve a környezeti terhelések csökkentésének és a hulladékhasznosításban is élen jár.

További információkért tekintse meg weboldalukat!

.A.S.A. az Elmolight Bt-ről:

"Az .A.S.A. és az Elmolight munkatársainak több éves remek együttműködése példaértékű, és szilárdan megalapozza közös terveink sikerét."

Reith Imre, nyugalmazott ügyvezető, .A.S.A. Köztisztasági Kft.


BONYCOM Bonyhádi Közüzemi Kft.
Bonyhád, Széchenyi tér 4.

Küldetésünk: minőségi szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek.
 
Jövőképünk: a Völgységi kistérség első számú szolgáltató cégévé válni.
 
Értékeink:

- Minőségi szolgáltatás megfizethető áron,
- tapasztalt, helyismerettel rendelkező szakember gárda,
- ügyfélközpontúság, fogyasztócentrikusság,
- széleskörű, állandó feladatot jelentő tevékenységek.
 
Szlogenünk :„Minőségi szolgáltatás megfizethető áron”

Bonycom az Elmolight Bt-ről:

"Az Elmolight Bt.- vel már 4 éve állunk  üzleti és munka kapcsolatban; szakmai tapasztalatuk és emberi hozzáállásuk a felmerülő problémák megoldásában és kezelésében példaértékű mindenkinek csak ajánlani tudom az Elmolight Bt-t."

Magyari Tamás


Társaságunk a 2011. évtől gyártja és a 2012. évtől forgalmazza a Biomass-Microkomplex-Komló komposztot. Termékünket ömlesztett, rostált-ömlesztett és zsákos kiszerelésben ajánljuk vásárlóinknak. Egyúttal köszönetünket fejezzük ki az Elmolight Bt.-nek, hogy a gyártási folyamat során, magas színvonalú szakmai felügyelettel segítik munkánkat!

Szeitz Gábor


Cégünk kreatív és dinamikus cégvezetése a szennyvizes mérnöki pályát már hosszú ideje élethivatásnak tekintik. A cégvezetés kiemelkedő szakmaisággal rendelkezik az ipari szennyvíztisztítás, illetve általánosságban a szennyvíztisztítás területén, mind mérnöki, mind fővállalkozói szempontból. Ez a tapasztalatanyag és tudás képezi az Inwatech Kft. jelenlegi tevékenységének alapját, hátterét.


Az észak-alföldi régió piacvezető hulladékgazdálkodási vállalataként európai színvonalú szolgáltatásainkkal Debrecenben és 153 településen nap mint nap közel hatszázezer ember életét könnyítjük meg. Alapvető céljaink 1992 óta változatlanok: számunkra legfontosabb a minőségi munkavégzés, vevőink elégedettsége, valamint környezetünk védelme és megóvása.


Saubermacher_Elmolight partner

A Saubermacher- Marcali Kft részéről ezúton fejezem ki köszönetemet a társaságaink között 1997. év óta fenálló folyamatos szakmai kapcsolat sikerességéért, amelyben vállalkozásuk hozzájárult ahhoz, hogy a Marcali Regionális Hulladékkezelő Telepen magas színvonalú és eredményes munkát végezzünk a szállított olajbontó baktériumkultúra segítségével.

Kovács Tamás


A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt., mint a legnagyobb hazai környezetvédelmi szolgáltató cég, szennyvízelvezetési és -tisztítási alapfeladatán túl küldetésének tekinti, hogy tevékenységével élen járjon a környezetbarát technológiák és fejlesztések meghonosításában.Az Elmolight Bt. referenciáinak letöltése