Elérhetőségeink

Cím: 8300 Tapolca, Kossuth u. 2.

Telefon/Fax: 87/413-569

Email: titkarsag@elmolight.hu

Telephely nyitvatartása: hétfőtől-péntekig 7-15 óráig

Termékek

 

Biomass Super komposztok

A Biomass Super komposztok fő tápanyagok mellett – a növényi élethez nélkülözhetetlen – mikroelemeket, humuszanyagokat és bioaktív anyagokat is tartalmaznak, ezzel is kiemelkedve az átlagos minőségű komposztok közül. Szerves kötésben lévő tápelemek jól hasznosulnak, a kimosódás és lekötődés minimális. A Biomass Super komposztok minden grammja igazoltan a talaj termékenységéért felelős hasznos mikroorganizmusok koncentrátuma. Így előnyösen egyesíti a műtrágyák tápanyag- utánpótló, és az istállótrágyák szervesanyag-pótló, talajélet-élénkítő hatását.

Cofuna szerves humusztrágya

Cofuna által a talajban megindított mikrobiológiai és biokémiai folyamat komoly mértékben megnöveli a talaj tápanyagszolgáltató-képességét, de rendkívül jó hatást biztosít a talaj magas szervesanyag-tartalmának humusszá történő átalakításával. Felhasználását tehát olyan területekre feltétlenül javasolható kiterjeszteni, ahol a talaj szerkezete, minősége rossz, vagy nagymennyiségű növényi maradvány (szár, zöldtrágya, tőzeg, stb.) lebontását kívánjuk meggyorsítani, úgy hogy egyben jelentős organikus tápanyagot és mikroelemet is jutatthatunk a talajba. Mindezt egy lépéssel teheti meg a Cofuna használatval.

Cofhumin kertiföld keverék

A Cofhumin tőzeg alapú, természetes ásványi anyagokkal, kolloidokkal, valamint humát alapú makro-, mezo- és mikroelemekkel dúsított kertészeti földkeverék.
Cofhumin nem tartalmaz állati eredetű trágyát, vagy komposztot, a talajélet felpezsdítését a hasznos talajbaktériumokat magas csiraszámban tartalmazó Cofuna humusztrágyának köszönheti, amelyből 10-15 %-ot keverünk a tőzeg alapú földkeverékhez.