Elérhetőségeink

Cím: 8300 Tapolca, Kossuth u. 2.

Telefon/Fax: 87/413-569

Email: titkarsag@elmolight.hu

Telephely nyitvatartása: hétfőtől-péntekig 7-15 óráig

Bejutottunk az idei European Business Awards pályázat második fordulójába
 

Az idei 20 magyar döntős között a tapolcai Elmolight Bt is helyet kapott, amit a rangos verseny és a döntős vállalatok (mint például: a Wizz Air Hungary Airlines, Kulcs-Soft Nyrt, METRO Kereskedelmi Kft, Nobilis Zrt.) ismeretében már most nagyon komoly eredménynek könyvelhetünk el.

A European Business Awards azon vállalatokat díjazza, amelyek kimagasló teljesítményükkel bizonyították, hogy képesek a díj alapelveivel azonos üzleti gyakorlatot folytatni. A bíráló biztosság olyan vállalatok jelölését várta, amelyek élen járnak az innováció, a kiváló üzleti gyakorlat és a fenntarthatóság területén. A korábbi években olyan vállalatok részesültek az elismerésben, mint a Magyar Telekom, a HP, a Procter&Gamble, a Dell vagy a FedEx.

A European Business Awards kiemelkedő és innovatív vállalati teljesítményt hivatott elismerni és díjazni. A European Business Awards díjakra azon európai vállalatok pályázhatnak, amelyek innovációs törekvéseik és kereskedelmi sikereik elérése közben felelősen cselekszenek, és pozitív hatással vannak arra a környezetre, amelyben maguk is működnek.

A második fordulóba bejutott pályázók teljes listája itt megtekinthető.

Környezetvédelem és üzleti sikerek kéz a kézben címmel megjelent RSM DTM Hungary Zrt. írása itt elérhető.

European Business Awards pályázat második fordulójába jutott az Elmolight Bt