Elérhetőségeink

Cím: 8300 Tapolca, Kossuth u. 2.

Telefon/Fax: 87/413-569

Email: titkarsag@elmolight.hu

Telephely nyitvatartása: hétfőtől-péntekig 7-15 óráig

Cofhumin kertészeti földkeverék

 

A Cofhumin tőzeg alapú, természetes ásványi anyagokkal, kolloidokkal, valamint humát alapú makro-, mezo- és mikroelemekkel dúsított kertészeti földkeverék.

Cofhumin nem tartalmaz állati eredetű trágyát, vagy komposztot, a talajélet felpezsdítését a hasznos talajbaktériumokat magas csiraszámban tartalmazó – a Pasteur Intézet által kifejlesztett - Cofuna humusztrágyának köszönheti, amelyből 10-15 %-ot keverünk a tőzeg alapú földkeverékhez.
 
Egyedi előnyök és tulajdonságok:
 
  • A kaktuszfélék kivételével minden növénytípusnak alkalmas közeg.
  • Nem tartalmaz parazitákat, féregpetéket, növénybetegség-hordozókat, illetve gyom-magvakat, mivel állati eredetű trágyák helyett a 60 oC-on  gyártott Cofuna adja a talajéletet.
  • A Cofuna kedvező biológiai hatása elsősorban növekedés-serkentésben, harmonikus tápanyag-ellátásban nyilvánul meg, de jelentősen javul a növények betegség-ellenállósága is.
  • Palántanevelés intenzitásában 10-15 napos előnyt is elérhetnek fejlődésben a Cofhuminban nevelt növények az azonos korú palántaállománnyal szemben, amely különösen előnyös primőrtermesztésnél.

 

Összességében a COFHUMIN földkeverék kiemelkedően előnyös - többek között - a magról kelőknek, kerti-  és dísznövényeknek, valamint palántáknak.
Felhasználható: minden szoba és dísznövényhez, kivétel: páfrányok, orchideák, broméliák és Ficus pumila.

Kiszerelés: 5-20-50 l-es zsákokban és ömlesztve (m3)

Engedély szám: 02.5/955/1/2009

Gyártó és forgalmazó: Elmolight Bt.

Cofhumin tájékoztató letöltés
 

 További ajánlott termékek: